posted by ~ n.u.u.r ~

4 comments



:: satisfaction ::
wuhuu.. at last. selesai sudah misi bg talk kat junior f5. :) alhamdulillah.. i was quite "kelam kabut" at first. but lame2 when aku dah mula dpt ikot rentak dia... mcm2 yg aku membebel... dahsampai rumah, cegu bg msg. "A+ presentation. TQ" adakah pujian ikhlas or sekadar semangat? wallhulam. aku tak kesah, yg pasti, aku mmg srunuk borak2 ngan adek2. aku tunjukkan prestasi aku spnjg dua tahun lepas. diorang mcm x caye yg aku pernah dapt 8E and D utk bberapa sbjek. actually aku malu jgk nak kongsi reslut aku last year, tp utk tunjukkan kat diorang yg dpt E pun still leh dpt A utk spm, aku tunjuk je lah.. i had a nice time, n hopefully dey had a nice time too.. diorang tanye nape aku x tidor skali kt skola.. hehee... aku hanya jwb. "akak pencen semayang leee" ;P.
nih some pic. x bgs sgt. mayb aku akn upload lain, klu cegu send kat aku ler..
azril pulak, dgilai ramai oleyh bdk2 nih. haha ingatkan aku and da geng je suke ushe n sakat dia, rupenye da whole f5 student pun sama jgk!
aku bg camera kat diorang suro amek gbr ape2 aje.. yg diambiknya gbr azril je.! bertuah tul diorang neyh la... hehehehe
satisfaction. :)


wif juniors.

gambar mahal azril. ;P



adeh.. kontot nyer aku?


tenggelam dek laptop






part of my slide. aku timbulkan persoalan. "siapa anda?"


beloved cg lebai. ^_^


saat yg dtunggu2. ;p



them












4 comments

  1. shafiqramjis.hensem
  2. shafiqramjis.hensem