posted by ~ n.u.u.r ~

1 comment

:: coretan singkat ::
assalamualaikum. selsai cuti aku.. mmg byk nak citer. klu ikut kronologi, mmg x habes.
entah kenapa, aku ttba rasa "hilang" idea utk menulis apa. hilang dat sumthin yg selama ni trus buat aku menulis n menulis. napa ya? makin hari makin tdak bermaya penulisan aku ni.
selalunya, klu aku pegang keyboard, ada saja yg nak aku kata. (x sume aku post kat blog nih) hehehe. yg dipostkan kat blog ni hanyalah perkara2 yg aku rasa buleh dikongsikan bersama. xpun klu ttba rasa nak mempublisitikan diri, aku post lah kat sini. :P
aku terfikir. yg aku bertangungjawab dan menggalas amanah atas apa yg aku tulis kat dlm blog ni. apa yg aku tulis, n aku fikirkan seharusnya aku terjemahkan melalaui praktikal harian. huuuu.... frankly speaking, ada juga benda2 yg aku tak buat walaupun aku tulis n bincangkan dlm ni. ~_~
naTo. no action, talk only.
aku x mahu jd begitu tp aku ttp biarkn diri aku jd begitu. uhuks. kelucuan yg menyedihkan...
apa sbnrnya sebab aku blogging nih??
kenapa?
hmm.. aku x dpt jawapannya.
saja2 i guess..? aku suka menulis. jd aku menulis. simple. ( as if.)
astaghfirullah..
kata hati:
1. nak crite psl terengganu and kuala lumpur.
2. sgt teruja dgn rancangan "My Brilliant Brain" National geographic channel.
3. resah menunggu reslt sem. HuH!

1 comment

  1. the 2nd nuur