posted by ~ n.u.u.r ~

1 comment

:: Pulang ::

Bismillah, Ya Rahman, Ya Rahim
Selawat & salam atas junjungan besar Nabi Muhmmad s.a.w.



pulang. tepat 11.30 pg 5 january 2008, saya akan bergerak pulang ke shah alam....
waktu bersenang lenang sudah tamat, dan sesi bertungkus lumus bakal bermula.
kepada senior sy, selamat menempuh final sem, maximize da tyme wisely. trial Alevel menanti februari depan (kalau x silaplah) dan Alevel menanti mei depan..

pesanan buat diri sendiri, ** kepala tunduk, mata pejam**
wahai diri saya,
k.u.r.a.n.g.k.a.n mengeluh (if possible, ZERO kan!)
b.a.n.y.a.k.k.a.n usaha.

cuaknye sy.... result sem 1 bakal dapat. yang dijangka adlh sesuatu yg menakutkan. bersedialah utk terima hakikat ini, dan..... bergeraklah utk berubah!! *mata bersinar* :D

nanti , bile dah di kolej kediaman, once tamat je tempoh langganan internet, rasanya i dunt wanna continue melanggan. biarlah every friday sy bwk laptop ke intec n surf kat intec je.. (tp tp.... kempunan laa nak bc paper kan??) well, decision tu lum final lagi. sblm tempoh langganan tamat, nk tgk dulu wether sy bleh berdisiplin or not dlm penggunaan internet nieh. (wohohooo x hingat dunya bile mengadap komputer!! ~_~'' )
klu pas, insy akan truskn langganan. klu rasa x mampu disiplin, i guess i wont continue melanggan wifi tuh.. huhuuuu

hari ni mama belanja makan, treat b4 i go back to s.alam
babah pla bersmgnt buat pretzel, siapkan dough dia utk dibakar esok pg as sarapan..

(luv my parents. =) **hug**

terimakasih babah
terimakasih mama
terima kasih kaklong
terima kasih syidah.
oopss... tertinggal, terima kasih kakak. :P

looking forward for da following break (hehehee lum pun mula sem dah looking fwd dgn cuti sem yg berikutnyer. truk tui kamu ijlal. :D

okeylah. barang2 semua dah siap packing dah., mata pun dah berat sgt rasanya ni T_T walaupun baru je pkul 11.25 mlm. apa lagi nk ditunggu~ esok, rencananya nk bgn awal. mdh2n dpt direalsasikan .XD ffhm2 je lah.. diri ni sgggtt x cukup kuat utk melawan daya tarikan magnet yg ada kat tilam n bantal. (hukhukhuk.. lagi2 pla.. ni.. mlm terakhir utk tido kat bilik sendiri.. sampailaahh cuti yg akan dtg..) hey ijjlal!! lawan lah!!

baiklah semua, doakanlah keselmatan perjalanan sy yer. sekali lagi maaf kepada semua andai ada silap . tak pasti bila ada kesempatan utk teruskan lagi pemulisan ni. mungkin saja esok atau dua tiga hari lagi, atau.. mungkin juga minggu depan~ base on kelapangan waktu yg ada...

**muke ngantuk**
hey hey katil kesayangan.. im cuming.... ;)

to be continued... insyaAllah

kata hati: entah kenapa hati ni rasa x lengkap, mcm nanti ada benda yg tetinggal je.. >_<



mohon diri,
sinar penghormatan

1 comment

  1. CresceNet