posted by ~ n.u.u.r ~

10 comments


:: wish ::

Dengan NamaMu ya Allah,
Pemilik segala Ilmu..


to my dearie friends., :)

ini kali pertama sy mbuat "wish-tag".
tag ini dibuat khas untuk sahabat2 bloggers sy,
(yg nama2nya ada di list intec friends saya)
yg akan duduki a-level isnin ni.

sisters;
Adilah, Athirah, fasihah, nurus,

brothers;
Hanif, hilman, husaini, naufal

kpd shbt2 semua, salam maju jaya dari saya. =)
i hope u guys accept my humble wish.

sebenarnya,
selalu2 shj sy berziarah ke teratak kalian,
tp, hanya sbg silent reader. hehe..
(but thirah , skrg x dpt excess blog kamu. dah private pla..)

dan,

the song "satu perjuangan" yg sy muatkan kat video list disebelah ni,

is specially dedicated to u guys.
terharu tak? :)

no goodluck

tiada sebarang ucapan "good Luck" dari saya,
enggan bermain2 dgn bicara "luck" yakni takdir dan nasib.
cuma hanya sekadar doa agar kalian, dan saya, sama2 percaya akan diri sendri, dan percaya akan segala bantuan drNya.
:)


ops.

eh, ada yg terasa ke.?
okeylah.. kpd silent2 reader sy semuanya,
& sahabat2 intec,
yg akan duduki alevel isnin ni,
this wish goes to u guys also.. :)

dan, the song "ukhuwah itu indah" is dedicated to u guys pula.

dah adil dah kan?

:)

ok, back to work.!

curi2 tulang,
sinar penghormatan

p/s : graphic is credited to valentinadesign

10 comments

  1. juzwatching
  2. Anonymous