4 may


posted by ~ n.u.u.r ~

3 comments


4 May 2005, 8 35 pm
Assalamualaikum and heyya guyz!! Aku tgh skrang ni tgh kepenatan sbb tiap2 hari balik lewat from skool…. Kene siapkan buku scrap, presentation, pamphlet blablabla utk pertandingan. Eeeeee.. so.. drpd aku terus fed up dgn gheje aku yg tak kunjung tiba penghabisnya, aku nak laa bercorret2 kat sini haa… ekekekeke~ aceli aku risau tahap cipan tau coz exzam nak dekat, 5 hari je lagik. Aku sehabuk pun tak prepare lagik!! Asyik ngadap computer,, computer.. computer… yg penganjur tu pun satu hal, buat pertandingan time org priksa. Apa punye turrr??? Kelam kabut aku. ~ duuh~ skola aku pulak, 4 da last two weeks,, huhuhuh macam tak skola. Minggu ni aku pi skool satu hari jek! Klu pi skola pun, kannye cg masuk pun.. sibuuuk dgn Menyambut Sultannye tuuh… hmm kang pkse kantoi, sape yg kene marah?? Kiteee jugak. Klu pi tusyen, kata menjatuhkan martabat cikgu la.. itulaa… tp dah ghomannyye cg ak masuk kelas, ken la pi tusen! Apa mau bidas2 lagi? aku hari ni bahsa style lu gu a punye bahsa kan? :P ekekek saja nak merasa~ skali skala ubah angina, apa salahnye kan? apa org kata tuh.. VERSATILE GURL gitu! ^_^
Apa aku nak cerita hari ni… haaa~!!!!!!! Aku baca paper score hari ni, and then, aku nampak satu wajah yg familiar~~~~ haiyaaaa dejavuu lagik !! nama dia, nabil. Iskkk kommon ijjlal,, recall balik... recall balik. Ttba mentol ingatan menyala. >tiong!!< haa mmg betullah dia! Budak pidato johan dulu tu…. Aku ingat lagi camne dia pidato. Mmg kagum habis la…. Dulu badan dia kecik je, skrang dah besar dah! Aku still ragu2 but when aku baca, anak kontraktor, and, ibunye berbintikan Abdullah,, haaa sahih bukhari walmuslim la dia, mak dia Chinese.. tu psl binti Abdullah. Aku pun tatau camne aku still remember dia. Sbb aku ni mmg interested dgn arena berpidato and bersyarah, cume skill aku ni aku tak kembangkan and aku rasa tahap keyakinan aku rendah sket... apa2lah. Habis pasal dia.......
Key...... what more ?
Aku dah ngantuk ssgt nih......,, chow dulu ek. Beta nak beradu. Ekkekekekekekkekeke tuhtahhhh~!

3 comments