posted by ~ n.u.u.r ~

7 comments


:: short notes. ::

Dengan Nama Allah...
Selawat dan SAlam ke atas Junjungan Besar, Muhammad, s.a.w



( makluman: tulisan sy hari ni agak dull, xde feeling. not feeling dat ok-0k.. huhu..)

Busy SAturday

lazimnya... sabtu adalah hari utk beristirehat.. lepak2.. goyang2 kaki.
but yesterday, fiiiuuhhh...... if i cud say here, "mak aiiihh.... gile penat!"
(hehee kpd insan yg x suke sy bckp agak kurang proper, maaf ats pkataan 'gile' tu ye!)

KERANAMU KAKAK

bukan keranamu malaysiaa...! xD
kakak, u shud be terharu once reading this post. kalau tak terharu pun, buat2 terharu tau!
buat pengetahuan, my setahun-sekali-berjumpa-kakak yg kini berada di france akan pulang ke mesia 25 jun 2008 nanti, jam.. 8 pg. (setelah diedit)

keranamu kakak, mama amik cuti pd hari tu utk jemput kamu
keranamu kakak, babah pun amik cuti sbb nk amik kamu
keranamu kakak, ijjlal pun ikut mama and babah gi jemput kamu ;p
keranamu kakak, busynye kami punnye sabtu.
keranamu kakak, sabtu kami diisi dgn mebawa katil naik atas.
keranamu kakak, kami kemas2 almari pakaian kamu
keranamu kakak, kami buang baju2 buruk kamu yg dah bertahun2 lamanya
keranamu kakak, kami ke jusco penang utk beli baju baru utk kamu
keranamu kakak, kami menanti kepulangan kamu! ;)

( i kno it doesnt rhymes at all, but who cares! ;P )

Queensbay Maall

tiada apa yg sy mahu ceritakan mengenai queensbay mall. kerana misi utama kami ke sana adlah utk mencari baju utk kakak. kebetulan smalam adalah hari terakhir sale jusco!

my ever-prasan-muda-father :P smlm pakai baju seksi. nape sy kata seksi? kerana bajunya tak berbutang, heee,,, terserlah baju dalam cap pagoda dia tu.. ck anum kata, "babah pakai baju nmpk bra." haha... cik anum.. cik anum..
he stopped at dis satu kedai exercise machine n "tertarik" dgn satu benda yg mampu kempiskan perutnye. ;)) alahhaaii babah..... ijjlal nk kempiskan perut jgk... XD



riang gumbira dgn mesin kempiskn per0t+baju seksi

setelah after about 30++ minutes o macam-nak -beli n aftar 30++ minutes of waering dat stuff, (n sy+syidah+cik anum dah pg merayap ke kedai lain) baru lee ktorang beredar, n , in the end, he didnt buy dat machine after all..sorry ya pakcik promoter ! :P

Fahters Day

Selamat hari bapa buat babah... thanx for bein a father to a 3-angel like pwincess..:

1st- nuur ijj'lal
2nd- Nuur iz'zati & Nuur Illiy'yin

(take notes da order)

i'll treat u sumthing tonite ok? ;)

my wish : smuga perot babah kempis. amien. heheeee

Birthday wishes

Selamat Hari Lahir yg ke-20 (14 jun) buat senior saya muhammad syazwan bin mohd zain ( i think he is da only senior guy dat i kno). selamat berjuang di hari2 t'akhir a-level! gambataneeeehhhh!!!! ^_^

my wish : semoga x kena demam kepialu ever again.! ;)


mohon diri,
sinar penghormatan


kata hati : 1. senior dah kluar, giliran sy pla jadi senior.? O_O
2. Mudah2n cepat2lah elok sy ni..
3. misi ke tamrin qiyadi dibatalkan atas sbb2 tertentu... -_-..............................







7 comments

  1. aunty zati
  2. Kak Jilal
  3. kak jati
  4. adik Ji
  5. adik Jilal~ :D