posted by ~ n.u.u.r ~ on

3 comments

:: Revealed. ::

Dengan Namamu Ya Rahman.. Yang mengenggam hati2 ini..
selawat dan salam atas junjungan besar nabi muhammad s.a.w

assalamualaikum.. :)

kalau dlm post dua hari lepas,
sy agak ketakutan dan gundah gulana dek mysterios things yg berlaku kpd lapp sy,
berlainan dgn hari ni..

aahh.. jumaat.
pasti kau hadir bawa ketenangan.
dari dulu smpaia skrg, kdtgn jumaat meleraikan kekusutan sy.
satu, kerana esok cuti.
dua, krn kelebihan pd jumaat itu sndri yg dilimpahai dgn barakah, tmbhn pula dlm bulan ramadhan ni.!
insyaAllah, ptg nanti, kalau rajin, sy akan make a walk to tasek shah alam.. or simply "exercise" di pkns. hehe... i need to ease everything~ and prefer to do it alone.

puas mama bising sbb sy ske sgt jln sendirian. ibu mana yg tak risau, anak daranya suke ke sana sini sendrian.. entahlah. sumties, i really2 enjoy myself alone. tp, sy yakinkan mama, sy tida ke tempat yg bukan2. skrgnye2 sy beriahu, sy akan ke tasik. sy akan ke pkns. itu shj. kkdg nk juga keluar dr kepompong seksyen 18 ni.. hehe..

esok, insy akan ke klcc utk perjumpaan pkpim.
klu shbt2 pkpim ingin berbuka puasa bsama2, sy akn cuba utk brbuka sama. (kalau mampu, yelah. bygkan shj pjlnn ke klcc ambil brapa lama... sy tak mahu pulang ewat ke kolej. wlupun sering keluar brsendirian, fitrah serang permpuan itu ttp sy akur.)
tp. kalau x ramai yg dtg, sy akan pulang ke shah alam pkul 6 tu, dan trus ke rumah tuan hj razif di seksyen 19 dan join majlis iftar.
dapat jugak rasa mskn rumah nanti. ;)
setiap tahun, pasti tn hj razif akn buat sesi iftar.
kalau bukan bulan ramadhan, kkdg tn hj ajak kami bersrpn sama2 di mana2 kedai mamak. hihiii.. ni yg suka ni. bab makan, sape yg sanggup tolak? (esp sy.!)
lama betul tak jumpa family tn hj. aunty lela.. baby zulfa. waaaahhh.. :D

Tujuan sebenar.

eh, terlajak2 pula ya.
tujan sebenar posting sy hari ni adlh utk state yg hari jmaat ni sy dah tenang.
tenang kenapa?
sbb pertama dan kedua sudah dinytakan.
msk sbb ketiga,

.
kerana...

misteri si bunga sudah dileraikan...! ^__^

thanks to azeem, seha, and kak aina for ur concern, and of course, Encik kaito yg telah mebantu sy dr start mengidentify apekah gerangannye bunga ni hinggalah kpd cara2 nk destroy benda Allah ni.. and alhamdulillah, my laptop is free from dis bunga thingy. *yeay!*

nk tahu lbih lanjut fsl cik bunga kite ni?;)
try buka ni.

agak interestinglah virus ni.. bg kite bunge.. bg kite kata2 semangat, ingatkan waktu solat. hehe.. mcm2 betulah. skrg bru kata intersting ya ijjlal? sblm ni takut ya ampun... tu la org kata. x kenal maka x cinta. ;)

by da way,

ni gambar lengkap si bunga .. ready.. one.. two.. three~!! tadaaaaa....



slmat menjalani hari jumaat!~ :)

undur diri,
sinar penghormatan

kata hati: tulaa.. teringin sgt nak dpt bunga. nah.. skali dpt "bunga" sungguh... (makbul jgk la impian tu. hee.

3 comments