posted by ~ n.u.u.r ~ on

4 comments

:: Opss ::
bismillahirrahmanirrahim..
Selawat dan salam atas junjungan besar Nabi Muhammad S.a.w

assalamualaikum.. sepi seketika dari saya.

rajuk masih bersisa.. kemaafan itu pasti, cuma hati ini yang masih terkilan.

'perempuan itu mudah utk memaafkan, ttp sukar utk melupakan" tepat sgtlah statement HM Tuah Iskandar ni ..

bersih
laptop sy kini sudah bersih dr virus2 bunga dan segala jenis virus yg ada. akhirnya sy pergi mbawa laptop ni utk direformat..

kesudahannya.... habis application yg sy syg hilang begitu shj.
document masih ada, cuma application nya tiada..

mmg tak sama mcm dulu..
adobe reader, perisian graphic.. segala jenis games, YM, MSN mssngr, skype.. hoho..
tmbhn pula, org kedai tu installkan perisian windows yg bukan original.

akibatnya?
tiada lagi windows media player,
mahupun windows movie maker. adobe photoshop etc

sy; tanpa window movie maker?
sy; tanpa perisian graphic?

huhu.. tak mengapalah, sekurg2nya sy masih ada laptop sy.. ya.. masih ada laptopnya.

adakah sy masih ada hak utk menuntut kembali original software dr org kedai tu ya..? atau, pasrah shj dan reinstall semula semuanya manually.
sbrg nasihat?

hmm..
hebat juga ya penangan laptop ni.
spnjg hampir 3 hari sy "berpisah" dgnnya,
serasa spt tak lengkap hari sy.
makan tak lena.. tidur x kenyang.. (kesimpulannya serba tak kena)

x pasti apa sbnrnya yg sy rindukan.

laptopnya semata2, atau...
aktiviti yg sy lakukan dgn laptop sy ni..
atau insan2 yg sy lazim sy hubungi melalui laptop ni?

wallhualam..

beli.

owh ya,

sy dah beli. eh. silap. betulkan ayat.
sy dah TERbeli external hard disk yg sy sebut2 kan sblm ini.

OoOps...

inilah akibatnya apabila nuur ijjlal merajuk

typical perempuan yah?
x dapek den nak nolong

he..he...he...

salam dr shah alam,
sinar penghormatan

4 comments

  1. Jiwa Perkasa
  2. jiwa perkasa